Loading...

Sterke drank aanbieding

Sterke drank met diversiteit aan smaken voor een mooie aanbieding? Voor alle klanten heeft De Slijter de meest overheerlijke dranken die online te bestellen zijn voor een eerlijke prijs. Van rum tot whisky tot tequila, wij hebben veel producten in ons assortiment. Zo voorzien we al onze klanten van hun favoriete dranken.

Veel soorten sterke drank voor een mooie aanbieding

Ieder persoon heeft andere smaakvoorkeuren en zoekt een ander soort sterke drank voor een mooie aanbieding. De Slijter heeft altijd de sterke drank die bij u past! Voor een eerlijke prijs verkopen wij de meest heerlijke sterke dranken. Al onze producten zijn op een overzichtelijke manier ingedeeld in groepen, waardoor u snel vindt wat u zoekt. Een heerlijke likeur uitgekozen? Voeg het product toe aan uw winkelmandje om vervolgens te bestellen. Wij leveren de sterke drank graag bij u thuis.

Kies voor dranken van ons huismerk

Voorkeur voor sterke dranken voor een mooie aanbieding? Kies dan voor een smaakvolle citroenbrandewijn of jonge jenever van ons huismerk. Meyers – Oldenkamp is ons huismerk en alleen bij ons te verkrijgen. Zo heeft u onder andere keuze uit:

  • Kruidenbitter
  • Jonge jenever
  • Vieux

Als u meer informatie wilt over ons eigen huismerk zijn wij te bereiken op +31 (0) 73 6566281. Ook wanneer u graag advies wilt over de andere dranken die bij uw smaak passen, helpen wij u graag verder.

Mail ons: bestellingen@deslijter.com
Bel ons: +31 (0) 736566281