Loading...

Online drankwinkel

Wanneer u zelf geen tijd hebt om naar de winkel te gaan bieden wij de mogelijkheid om via onze online drankwinkel eenvoudig drank te bestellen. Ook als onze winkel in Vught net iets te ver weg is voor u, is onze webwinkel de perfecte oplossing. De Slijter biedt diverse soorten dranken aan. Ons ruime assortiment met producten van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat u altijd de juiste drank vindt voor uw gelegenheid.

Op zoek naar een origineel cadeau? Bestel het in onze online drankwinkel

Onze online drankwinkel verkoopt dranken voor allerlei verschillende gelegenheden. Als u op zoek bent naar een origineel cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten dranken en ook voor geschenk verpakkingen kunt u bij ons terecht. Onze online drankwinkel heeft zelfs veel soorten Armagnac uit verschillende jaren. Hoe origineel zal het zijn om een Armagnac uit het geboortejaar van de jarige cadeau te geven? Ook als u uw wijnfles net even wat origineler wilt verpakken, verkopen wij wijnkisten in onze online drankwinkel.

Alle dranken snel en zorgvuldig bij u thuis geleverd

Wanneer u een bestelling heeft gedaan bij onze online drankwinkel zorgen wij dat uw producten snel en zorgvuldig bij u thuis worden bezorgd. Mocht u vragen hebben over de producten, bel dan naar +31 (0) 73 6566281 en wij helpen u graag verder.

Mail ons: bestellingen@deslijter.com
Bel ons: +31 (0) 736566281