Loading...

Goedkoop drank bestellen

Bij De Slijter is het mogelijk om goedkoop heerlijke drank te bestellen. Wij bieden de beste service zowel online als in onze winkel in Vught. U kunt bij ons terecht voor verschillende dranken uiteenlopend van Franse huiswijn tot een unieke Ierse whisky. Voor een lekker avondje borrelen met uw vrienden heeft u bij ons keuze genoeg.

Feestje? Bij ons kunt u goedkoop drank bestellen

Als u iets te vieren heeft hoort daar natuurlijk een feestje bij en daarbij mag een heerlijk drankje niet ontbreken. Uiteraard snappen wij dat u kosten wilt besparen door goedkoop drank in te kopen. Dit kan bij De Slijter! Wij hebben een uiteenlopend assortiment waarbij u keuze heeft uit verschillende dranken. Zijn er gasten die van een sterk glas whisky houden? Dan heeft u keuze uit diverse single malt whisky’s met een wat ruigere smaak. Voor de liefhebbers van een wat mildere smaak hebben wij keuze uit verschillende blended whisky’s. U vindt ook cognac, rum, wijn, gin en nog veel meer. Hoe uiteenlopend de smaken van uw gasten ook zijn, bij de Slijter kunt u altijd goedkoop drank bestellen passend bij uw genodigden.

Bestel uw dranken eenvoudig online

Onze webwinkel maakt het mogelijk dat klanten op een eenvoudige manier goedkoop drank kunnen kopen. Het online bestellen van drank is snel, veilig en gemakkelijk. Wanneer u voor 11.00 uur bestelt, ontvangt u uw producten de volgende dag nog. Nog nooit was het zo makkelijk en goedkoop om online drank te kopen. Heeft u vragen over bijvoorbeeld de verzending van uw producten? Wij zijn te bereiken op +31 (0) 73 6566281.

Mail ons: bestellingen@deslijter.com
Bel ons: +31 (0) 736566281